Вівторок, 23.04.2024, 19.27.21
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід



Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Гавареччина [2]
Золочівщина [3]
Глиняни [4]
Новини фестивалю [6]
Пошук
Архів записів
Головна » 2010 » Березень » 29 » Звернення громадської організації "Глиняни"
11.19.00
Звернення громадської організації "Глиняни"


Шановні добродії !

 

Золочівщина – чарівний куточок України, батьківщина видатного українського поета Маркіяна Шашкевича. Земля, яка береже пам'ять про Данила Галицького, Богдана Хмельницького, Івана Франка, Соломію Крушельницьку.

Золочівщина розташована в Східній частині Львівщини на вододілі Дністра й Західного Бугу. І саме тут, на території району бере початок річка Західний Буг, джерело якої б'є з висоти 340 м над рівнем моря в мальовничому с.Верхобуж.

Серед неповторної краси природи цього краю 28-30 серпня 2008 року пройшов    I Міжнародний Етнофестиваль "Чисті джерела Бугу", на якому побувало більше 40 тис. гостей з України, Білорусії та Польщі. У 2009 році відбувся ІІ Міжнародний Етнофестиваль "Верхобуж" на якому побувало більше 70 тис учасників та відвідувачів. Зараз планується проведення ІІІ Екологічного Етнофестивалю в м.Глиняни.

Метою Екологічного Етнофестивалю "Еко-фест Глиняни" є привернення уваги міжнародної громадськості до покращення екологічного стану басейну Західного Бугу та співробітництво в галузі використання і охорони водних ресурсів, широкої презентації рекреаційної та інвестиційної привабливості Золочівського району, привернення уваги до перспектив розвитку туристичного потенціалу Львівської області та Золочівщини зокрема. Крім того, на фестивалі заплановано представлення технологій та обладнання для очищення стічних вод, водопідготовки, як для приватного сектору так і промислового призначення, а також наукові розробки в галузі охорони природи та збереження навколишнього середовища. Виробники екологічно-чистих продуктів харчування через дегустацію і безпосередній контакт із споживачами зможуть провести презентацію нових продуктів, прорекламувати їх якість і екологічну чистоту. Фестиваль відбувається за сприяння Львівської облдержадміністрації, Золочівської райдержадміністрації і Золочівської районної ради при підтримці корпорації "Енергоресурсінвест" та рекламної студії "ФОРА".

Проте, без Вас та Вашої допомоги нам буде нелегко організувати це велике і таке потрібне дійство. Зрозуміло, що цей рік не можна назвати найкращим для нас через цілу низку серйозних економічних труднощів. Однак, завдяки спільним зусиллям, підтримці і самовідданості, навіть у таких складних умовах, ми переконані, що разом досягнемо бажаної мети. Зрештою, кожна людина, як би не було складно, прагне свята. І було б несправедливо наших краян позбавити такого очікуваного фестивалю як "Еко-фест Глиняни". Адже те, що ми плануємо його проведення вже втретє, свідчить про потрібність такого заходу. Відтак, розраховуємо на Вашу підтримку і безпосередню участь у Екологічному Етнофестивалі "Еко-фест Глиняни", який відбудеться 10-11 липня 2010 року.

На сьогодні, з метою популяризації та розвитку Золочівського краю вже створена Веб-сторінка, на якій будуть прорекламовані партнери Етнофестивалю. Просимо подати адресу Веб-сторінки Вашого підприємства або рекламні матеріали про Вашу фірму, які Ви хотіли б розмістити на Веб–сторінці під час підготовки та проведення Етнофестивалю. Матеріали подати на електронних носіях. Адреса       Веб-сторінки www.zolochiv.ridne.net та www.hlynyany-fest.ucoz.ua

Громадська організація "Глиняни" просить Вас розглянути можливість про прийняття участі у фінансуванні Третього Екологічного Етнофестивалю "Еко-фест Глиняни". Про Ваше рішення прохання повідомити на електронну адресу: e-mail: zakala@zolochiv.ridne.net  

       

Дякуємо за розуміння та співпрацю!

 

З повагою,

Голова ГО "Глиняни"                                        Василь Скрипічайко

 

 

Категорія: Глиняни | Переглядів: 1866 | Додав: Navi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 Богдан  
0
Чому фестивалю небуло гроші пішли кудись інакше чи знову скажуть! небуло кому організувати.....

4 ChrisTinka  
0
Цікаво буде відвідати цей фестиваль ;)

3 Богдан Васильович  
0
Екологічному Етнофестивалі "Еко-фест Глиняни" це супер я підтримую адже місто буде залучати інвестиції. Но є одне але по Глинянах не можливо проїхати! хіба на танку, дорога ще лишилася за війни.... дивлюсь яма а в ямі, ще одна яма. Задумайтесь.

2 Богдан  
1
Я підтримую проведенння фестивалю...

1 Navi  
0
write cool Чекаємо відповіді.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]